Partners 2024-03-13T12:47:16+00:00

Partners

Een unieke mix van bedrijven is gevestigd in Kantoorvilla Bergstein1924. Van vastgoed advies tot creatief, met een gemene deler, ondernemerschap en enthousiasme. Maak kennis met de partners!

Blond.to.go

Blond.to.go, de kakelverse to go-stek in Kerkrade. Broodjes, salades, wraps, yoghurtjes en zoete heerlijkheden. Supergezond, maar vooral té lekker. Healthylicious dus.

Meer info: www.blondtogo.nl

Buck Ontwerp en Drukwerk

Buck Ontwerp en Drukwerk is sinds 2009 dé grafische specialist gevestigd in Kerkrade. Van gevelreclame en brochures tot t-shirts en banners: Buck Ontwerp en Drukwerk gaat altijd voor het beste resultaat. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en drukwerk van autoreclame, out – en indoor promotie, raamdecoratie, relatiegeschenken, kleding en vele andere specials. Denk bijvoorbeeld aan smokings, custom made hoezen voor statafels of aankleding voor een huifkar. Wij hebben daarnaast ervaring in het onderhouden en beheren van websites en social media kanalen. Voor de opmaak van google reclame’s en digitale banners kunt u ook bij ons terecht.

www.buckontwerpendrukwerk.nl

Dutch Event Masters

Dutch Event Masters heeft meer dan 20 jaar (inter)nationale ervaring op het gebied van design, planning en creatie van publieks en corporate evenementen. Wij zijn een full-service organisatiebureau en organiseert sinds 1989 bedrijfsevenementen. Ons doel? Het creatief vertalen van de doelstelling van een opdrachtgever in een prachtig evenement. De combinatie van beleving en de ontzorging van de klant zijn hierbij de kernwaarden, die als leidraad fungeren voor het gehele evenement.

www.dutcheventmasters.nl

Sentjens Vastgoed Advisering

Sentjens Vastgoed Advisering treedt op als onafhankelijk vastgoedbemiddelaar bij alle soorten vastgoedtransacties. Wij bemiddelen bij zowel de aan- en verkoop als de aan- en verhuur van grootschalig zakelijk vastgoed, zoals bedrijventerreinen, kantoorruimten, winkelcentra en grotere bedrijfsobjecten. Ontwikkelaars en beleggers, maar ook eindgebruikers als woningcorporaties vragen ons om advies.

Wij zijn bekend met alle wettelijke en economische aspecten die komen kijken bij de ontwikkeling en verkoop/verhuur van commercieel vastgoed. Door onze ruime ervaring met taxaties van bedrijfsobjecten beschikken wij over een goed referentiekader, dat in combinatie met onze actuele kennis van de marktomstandigheden een gedegen basis vormt voor de waardering van diverse soorten commercieel vastgoed.

www.sentjens.com

Winestyle

In 2011 kon ik er niet meer omheen. De liefde voor wijn en Italie was zo groot, daar moest ik iets mee doen. Winestyle is het resultaat. Een plek waar  smaak, kwaliteit en authenticiteit elkaar ontmoeten.  Ik struin Italië af, op zoek naar de fijnste pareltjes. Als het op genieten aankomt, doen ze het hier beter dan wie ook! Italië is een land van uitersten, daardoor  brengt het wijnen voort die sterk in stijl verschillen en dit ziet u terug in ons assortiment! Vaak kom ik uit bij kleine, pure wijnhuizen met  een grote liefde voor het vak en voor de natuur, hier vind je namelijk de betere Italiaanse wijnen. Graag deel ik alle mooie ontdekking met u.

www.winestyle.nl