De villa 2018-10-11T19:12:08+00:00

waar

BERGSTEIN1924 is een kantoorvilla. Het ligt in hartje Kerkrade, met alle stadse service en charme op de hoek.

Het treinstation, het busstation, bankautomaten, cafés, winkels…liggen op 200 meter van de voordeur. Het oudste monument van Europa, abdij Rolduc, ligt op een steenworp afstand. Parkeren kan op eigen terrein of op de parkeerplaats aan de achterkant. Ontsluiting van en naar de snelweg is moeiteloos.

mooi

BERGSTEIN1924 is gevestigd in een markant gebouw, dat zich eigenwijs in het straatbeeld voegt. Het werd in de vorige eeuw gebouwd

en bewoond door een Kerkraadse ondernemersfamilie waaraan het gebouw vandaag de dag haar naam te danken heeft. De binnenkant is erg licht, royaal en gewoon heel mooi. De akoestiek en het binnenklimaat zorgen mede voor een gevoel van welbehagen. In het hele gebouw is WIFI aanwezig.

service

BERGSTEIN1924 voorziet in eigen werkplekken met inbegrip van alle service en gebruik van alle algemene ruimten en diensten.

U maakt desgewenst gebruik van de pantry, een aantal informele loungeplekken en/of de grote vergaderzaal, die ook geschikt is voor voordrachten en grote gezelschappen. Dit gebruik wordt met de andere gebouwgebruikers afgestemd en zit gewoon in de prijs. Ook kunt u desgewenst in de archiefruimte beschikken over eigen kastruimte. En u kunt gebruik maken van de tuin met terras.

werkplek

BERGSTEIN1924 kan u een of meerdere eigen vaste kamers bieden, en/of een of meerdere vaste open werkplekken in de grote ruimte op de begane grond, die u dan deelt met andere gebouwgebruikers. Dat is wel afhankelijk van de bezetting van het gebouw op het moment van uw interesse. 

vast /flexibel

BERGSTEIN1924 wordt de plek waar u permanent kantoor houdt of naar behoefte uw aanlandkantoor of –plek voor bepaalde dagen en/of dagdelen vindt. In dat laatste geval ligt het voor de hand dat u beschikt over een kamer in de villa die op afgesproken momenten ter beschikking staat. Ook kan het zijn dat u gewoon naar behoefte op een vrije plek in de villa aanlandt, wanneer het u past. Gewoon samen afspreken wat u wenst.

presentatie

BERGSTEIN1924 biedt ook de mogelijkheid om incidenteel ruimte te huren voor een presentatie. Desgewenst voor een dagdeel, avond of weekend, een dag, een week,…of periodiek. En natuurlijk kan in samenspraak voor catering gezorgd worden.

overeen-
komst

BERGSTEIN1924 biedt ruimte en de bovengenoemde bijbehorende service met een huurcontract of gebruikersvergoeding. In alle gevallen kunnen desgewenst looptijd en opzegtermijnen worden overeengekomen.

event

BERGSTEIN1924 biedt gelegenheid te over om met andere gebouwgebruikers zakelijke of informele contacten aan te knopen, waar een synergie van uit kan gaan. Zo ontstaat er kruisbestuiving en kunnen gebruikers profiteren van elkaars netwerk. Het staat gebruikers vrij om samen een publieksevent, workshop, happy hour, informatiebijeenkomst te organiseren.

reclame

BERGSTEIN1924 zorgt voor een gemeenschappelijk reclamepaneel van alle gebruikers dat naast de toegangsdeur zal worden aangebracht. U kunt hierop worden vermeld met uw logo en/of naam, zulks zonder kosten. Eventuele andere reclame uitingen kunnen onderling worden overeen gekomen.